/ Kiralık Villa Tatili Nedir? | Villas Tatil
bilgi@villastatil.com 0533 155 74 23
Kiralık Villa Tatili Nedir? 09 Mar
2022

Kiralık Villa Tatili Nedir?

Şehir hayatının karmaşası içinde yıl boyunca geçen yoğun iş temposu enerjinizi tüketir, yaşam kalitenizi düşürür. Şehir hayatı dünyanın her yerinde insanları monoton bir hayata sürükler.
Monotonluktan kurtulup, şehirden doğanın koynuna, mavi sonsuzluklara gitmeyi herkes hayal eder ama bir türlü gerçekleştiremez.
Hayallerinizi gerçekleştirmek için artık harekete geçmenin vakti geldi de geçiyor.
Türkiye’de yaz tatili denildiğinde akla ilk gelen şehir olan Antalya, günümüzde de dünyanın her tarafından turistleri cezbederek çekmektedir.

Dünyayı saran pandemi sebebi ile insanların tatil anlayışında da köklü değişiklikler oldu. Daha önce tam pansiyon otel hizmetlerine rağbet varken artık kendi özel alanında, herkesten uzak, diğer insanlarla mesafeyi koruyarak tatil yapma isteği oluştu.
Bu doğrultuda da villa kiralamaya büyük bir yönelim oldu. Tatil anlayışında değişikliğe giden büyük bir çoğunluğun olması ve villaya rağbet artması sonucu, villa turizminde inanılmaz bir değişim yaşandı ve her ekonomik kesime hitap edecek şekilde farklı villa kiralama hizmetleri oluştu.
Önceden daha çok muhafazakar kesim tarafından tercih edilen villa kiralama pandemi sebebi ile her kesime yayıldı. İnsanlar kendi özel alanlarında lüks tatil yapmayı da keşfetmiş oldu. Yüksek konfor ve lüks olanakları içinde barındıran villalar çekirdek aileden geniş aileye, hatta yakın ailelerin bir araya gelerek daha geniş villaları kiralamasına kadar vardı. Birden çok ailenin geniş ve lüks villaları kiralaması ekonomik olarak da kolaylık sağladı.
Muhafazakâr ailelerin yanı sıra; ekonomik villalar, Geniş aile villaları, grup halinde tatil yapmayı planlayan arkadaşlara yönelik villalar ve rüya gibi bir balayı düşünen yeni evli çiftlere göre hazırlanmış villalar bulunmaktadır.
Antalya’nın Kaş, Kalkan, Kördere, Üzümlü, İslamlar, Çayköy ve Sarıbelen bölgelerinde yer alan 400’ü aşkın villamız, toplumun bütün kesimlerine hitap eden, ekonomik fiyat ve yüksek hizmet kalitesiyle tatil sezonunda müşterilerine hizmet vermeye devam etmektedir.